Bakker Kristof Seys had al vanaf jonge leeftijd de smaak voor de bakkerijsector te pakken. Hij startte dan ook op 12 jarige leeftijd de opleiding bakkerij aan Ter Groene Poorte te Brugge. Na de 6 jaar durende opleiding deed hij nog een zevende specialisatiejaar bakkerijtechnicus. Tijdens zijn opleiding genoot Kristof van stages in grote huizen zoals Oberweis in Luxemburg.

 

Na zijn opleiding heeft Kristof 10 jaar gewerkt bij Patisserie Noppe te Harelbeke. Zijn grote droom was om ooit een eigen banketbakkerij te starten, dit gebeurde dan ook in de zomer van 2011.

 

Bakkerij Krilien werd opgericht door Kristof Seys en zijn vrouw Jolien Balcaen. Na het bouwen van een nieuw patisseriegedeelte en het opfrissen van winkel en broodatelier vlogen Kristof en Jolien er volledig in. Ondertussen is bakkerij Krilien uitgegroeid tot een vaste waarde in Sint-Eloois-Winkel.

 

Bij bakkerij Krilien kan je terecht voor allerhande huisgemaakte authentieke artikelen die met de grootste zorg en eigenheid voor het product vervaardigd worden en dit met verse, geselecteerde grondstoffen.

 

We werken uitsluitend met vers fruit, Valrhona chocolade, echte boter.

 

Sinds maart 2013 is Krilien ook lid van de Culinaire Ambiance Club, ook dit vormt een mooie erkenning voor onze dagdagelijkse inzet . Tot op de dag van vandaag blijft onze zaak groeien, we doen er alles aan om een topproduct te leveren aan de klanten en dit samen met ons team.

 

Onze leuze is en blijft:

‘Een tevreden klant is onze beste reclame’

 Bakkerij Krilien | pure smaak

 

Krilien BVBA

Gullegemsestraat 152

8880 Sint-Eloois-Winkel

056 50 27 95

BTW BE 0691.905.057

 

Openingsuren | maandag t.e.m. vrijdag: 7u tot 18u30 | dinsdag: wekelijkse sluitingsdag

zaterdag: 7u tot 18u | zondag: 6u30 tot 17u | Dagelijks doorlopend open over de middag.

Copyright 2015: www.impressionant.be